Malzemeler
- 2 paket Amasya Et Ürünleri Dana Kontrfile 450gr
- 1 adet Amasya Et Ürünleri Cafe de Paris Sos 180gr
- 50 gr Milgo tereyağı
- 200 gr beyaz lahana
- 200gr mor lahana
- 5 dal biberiye
- 1 baş sarımsak
- 2 dilim ekşi mayalı ekmek
- 1 tutam mikrofiliz
Malzemeler
Hazırlanışı
Beyaz lahana ve mor lahanayı ince ince doğrayın.
Sos tenceresinde cafe de paris sosunu ısıtın.
Döküm bir tavada tereyağı ve biberiye ile etleri önce mühürleyip ardından pişirin.
Aynı tavada ekmekleri kızartın.
Kızaran ekmeklerin üzerine sosu ve etleri ekleyin, sonrasında tabağa alın.
Üzerine beyaz lahana, mor lahana ve mikrofiliz ekleyerek servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.