Skip to main content
Tüm Alışverişlerde
%3 Lezzet Puan!
300₺ Üzerine
Kargo Bedava!

Besi İşletmesi Nasıl Yapılır?

Besi işletmesi, sağlıklı ve verimli besi hayvanlarını seçip doğru beslenme, barınma, sağlık yönetimi ve uygun pazarlama stratejileriyle et üretimi yapmak suretiyle yapılır. Hayvanların et ve süt üretimi için belirli bir süre beslenip büyütülmesi sürecini içeren besi işletmesi, iyi ve taze ürün üretimine odaklanır. Kârlılığı artırmak ve sürdürülebilir başarı sağlamak için hayvanların bakım ve sağlıkları kadar kaliteli yem kullanımı ve piyasa koşullarına uygun üretim stratejileri de büyük önem taşır. Besi hayvanları titizlikle oluşturulmuş bir yem programı ile sağlıklı ve güçlü bir şekilde beslenir. Başarılı bir besi işletmesi kurmanın temel şartı arasında hayvan sağlığı ve uygun barınma koşullarının yanında, yem maliyetlerini verimli şekilde yönetmek de yer alır.

Besi İşletmesi ve İyi Et Üretimi

Besi işletmemizde hayvanların en doğal koşullarda büyüdüğü, kaliteli besi yöntemleri uygulanır. Bu yöntemler sayesinde yerli hayvanlardan sağlıklı ve besleyici kırmızı et üretimi hedeflenir. Yerli hayvanlarımız, özel yem programları sayesinde sağlıklı bir şekilde yetiştirilerek taze ve iyi et üretimi sağlanır. Etin her bir lokması, doğrudan bu özenli beslenme sürecinin bir sonucu olarak daha besleyici, lezzetli ve kaliteli olur. Yerli besi kullanarak hem yerel ekonomiye katkı sunuyor hem de tüketicilerimize güvenle kullanabilecekleri ürünler sağlıyoruz.

Kaynağı Belli Et Nedir?

Kaynağı belli et, etin üretildiği ve elde edildiği kaynakların açıkça belirtildiği etlerdir. Etin kalitesinin belirlenmesindeki en önemli unsurlardan biri, kaynağının güvenilir olmasıdır. Tesiste özel yazılımlar sayesinde hangi çiftlikten, bölgeden ve üreticiden geldiğinden, hayvanın hangi koşullarda yetiştirildiği ve işlendiğine kadar belirtilen her bilgi kayıt altında tutulur. Ürettiğimiz etlerin her zaman güvenilir olmasına özen göstermekteyiz. Bu kapsamda üretim süreçlerini titizlikle takip ederek hijyenik, iyi ve taze et üretimi gerçekleştiriyoruz. İşletmemizde kaynağı belli et prensibini benimseyerek kullanılan yemlerin kalitesinden, hayvanların bakımına kadar her aşamada dikkatli ve titiz bir yaklaşım sergiliyoruz. Besi hayvanlarının sağlık kontrolleri düzenli olarak yaparak etin işlenme süreçlerinde gıda güvenliği ve hijyen kurallarına özen gösteriyoruz.

İzlenebilirlik Nedir?

Bir ürünün üretiminden son kullanıcıya, son kullanıcıdan ilk proses aşamasına kadar geçen süreçlerin her aşamasının takip edilebilir ve denetlenebilir olması izlenebilirlik ile ifade edilir. Etin izlenebilir özellikte olması hem üretici hem de tüketici açısından önemli avantajlar sunar. Üreticinin güvenilir ve hijyenik koşullarda üretim yapması sağlanırken, tüketici ise gönül rahatlığıyla taze, iyi ve güvenli bir ürün satın aldığından emin olur. Üretim süreçlerinde kullandığımız izlenebilir sistem sayesinde etin her adımını takip ederek kalitenin artmasına destek oluyoruz. Etin kaynağından üretim aşamalarına kadar her detayı inceleyip kaliteyi sağlamak ve güvenliği garanti altına almak için sürekli olarak denetliyoruz. Kurduğumuz bu sistem sayesinde sadece kaliteyi hedeflemekle kalmayıp tüketicilerimizin güvenini de pekiştiriyoruz.

İyi Et Nedir?

Hijyenik, besin değeri yüksek ve lezzetli olan et, iyi bir ettir. Taze ve iyi bir et rengi, kokusu, dokusu ve marinesi gibi unsurlar sayesinde kolaylıkla fark edilir. Ayrıca etin dokusu yumuşak, sulu ve lokum gibi olmalıdır. Sert ve kuru yapıdaki etler taze ve iyi etin tanımına uymaz. Sağlıklı beslenen hayvanlardan yüksek kaliteye sahip mükemmel etler üretilir. Bu nedenle işletmemizde yerli besi yöntemlerini kullanarak hayvanlarımızı özenle besliyor ve doğallıkla kaliteyi buluşturuyoruz.

Sepetim