Dry Aged T-Bone Steak 500g
664,45 ₺
1 Adalar, Arnavutköy (havalimanı), Çatalca, Silivri ve Şile ilçeleri hariçtir.
2 Sadece Çankaya, Keçiören ve Yenimahalle ilçelerine gönderim yapılmaktadır.
3 Sadece Amasya, Merzifon ve Suluova ilçelerine gönderim yapılmaktadır.
Açıklama
* Ürün kendi ağırlığında olup sipariş verilen pakete göre +/- %10 oranında gramaj farklılığı olabilir. Gramaj farklılığından kaynaklı oluşan fiyat farkı teslimat sırasında ödemeye yansıtılacaktır.
Dana budundan, kontrfile ve bonfilenin bulunduğu kısmın, pançeta ve 7. tarak kemiğinden ayrılmasıyla elde edilen etlerin dinlendirilmesiyle üretilen Dry Aged T-bone steak ızgara ve mangal tutkunlarının vazgeçilmezidir. 0-1°C sıcaklıkta ve %86 nem oranı olan hijyenik, hava akışı kontrol altında olan klimatik odalarda 21-28 gün arasında dinlendirilir. Dinlendirme işleminin ardından vakumlanarak el değmeden paketlenir böylelikle ürüne ilk kez siz dokunursunuz
Paket Gramaj Ortalama: 500 g
KG Fiyat: 1328,90 ₺
Dry Aged nasıl yapılır? 0-1°C sıcaklıkta ve %86 nem oranı olan hijyenik, hava akışı kontrol altında olan klimatik odalarda et 21-28 gün arasında dinlendirilir. Dinlendirme sırasında etin dışında enzimlerin oluşturduğu kahverengi bir tabaka oluşur. İçeride ise enzimler işine devam eder ve et bir miktar nem kaybeder. Bu, etin tadının daha yoğun ve yumuşak olmasını sağlar.
Bu ürün için besin değerleri bilgisi bulunmamaktadır.
Birlikte Alınanlar
Yükleniyor, lütfen bekleyin
Bu Ürünü Alanlar Bunları da Aldı
İlginizi çekebilir
Yükleniyor, lütfen bekleyin
En çok satan ürünler
Yükleniyor, lütfen bekleyin
Son baktığınız ürünler
Yükleniyor, lütfen bekleyin