Skip to main content
Amasya Et Ürünleri online mağazamızdan yapacağınız 200₺ Üzeri Alışverişlerde KARGO BEDAVA!
Taze et kategorisindeki ürünler sadece İstanbul*, Ankara** ve Amasya il sınırları içine gönderilmektedir.
*Adalar, Arnavutköy (havalimanı), Çatalca, Silivri ve Şile ilçeleri hariçtir.
**Sadece Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Sincan ve Yenimahalle ilçelerine gönderim yapılmaktadır.
Dry Aged T-Bone Steak

Dry Aged T-Bone Steak 500g

66,45 

Açıklama

* Ürün kendi ağırlığında olup sipariş verilen pakete göre +/- %10 oranında gramaj farklılığı olabilir. Gramaj farklılığından kaynaklı oluşan fiyat farkı teslimat sırasında ödemeye yansıtılacaktır.

 

Dana budundan, kontrfile ve bonfilenin bulunduğu kısmın, pançeta ve 7. tarak kemiğinden ayrılmasıyla elde edilen etlerin dinlendirilmesiyle üretilen Dry Aged T-bone steak ızgara ve mangal tutkunlarının vazgeçilmezidir. 0-1°C sıcaklıkta ve %86 nem oranı olan hijyenik, hava akışı kontrol altında olan klimatik odalarda 21-28 gün arasında dinlendirilir. Dinlendirme işleminin ardından vakumlanarak el değmeden paketlenir böylelikle ürüne ilk kez siz dokunursunuz

Paket Gramaj Ortalama : 500 g

KG Fiyat: 132,90 ₺

Dry Aged nasıl yapılır? 0-1°C sıcaklıkta ve %86 nem oranı olan hijyenik, hava akışı kontrol altında olan klimatik odalarda et 21-28 gün arasında dinlendirilir. Dinlendirme sırasında etin dışında enzimlerin oluşturduğu kahverengi bir tabaka oluşur. İçeride ise enzimler işine devam eder ve et bir miktar nem kaybeder. Bu, etin tadının daha yoğun ve yumuşak olmasını sağlar.

(0 / +2 ⁰C) soğukta muhafaza ediniz.

Belirtilen raf ömrü (0 / +2 ⁰C)’de orijinal ambalaj açılmadığı sürece geçerlidir.

Raf ömrü bitimine 2 gün var iken ürün hala tüketilememiş ise ürünü dondurarak daha uzun süre (3 ay kadar daha) muhafaza edebilirsiniz. Çözündürdükten sonra ürünler tekrar dondurulmamalıdır.

Bu Ürünü Alanlar Bunları da Aldı

Sepetim