Hamburger yaparken en önemli bileşen tabi ki hamburger köftesidir. Amasya Et Ürünleri fabrikasında kaburganın üzerindeki yağlı kısımdan çıkartılan etle yapılan özel hamburger köftesi, ızgarada pişerken içeriğindeki yağ sayesinde kurumayarak sulu ve lezzetli olarak pişirilmeye en uygun ettir. Ayrıca kömür ızgarasında pişiremediğiniz zamanlarda içerisine ekleyeceğiniz dana füme ile o isli mangal tadını yakalayabilirsiniz.
MALZEMELER
- 1/2 paket Amasya Et Ürünleri Kaburga Hamburger Köfte (4x80gr)
- 1 paket Amasya Et Ürünleri Dana Füme Et (130 gr)
- 4 dilim çedar peyniri
- 2 dilim domates
- 4 dilim marul
- 2 dilim beyaz soğan
- 2 adet salatalık turşusu (uzunlamasına dilimlenmiş)
- 2 adet hamburger ekmeği