Kurban bayramının gelmesiyle birlikte dana etlerini en iyi şekilde değerlendirip, lezzetli yemekler yapmak için dikkat edilmesi gereken püf noktaları vardır. Dana etinin but kısmından çıkartılan etlerle çok lezzetli bir kavurma yapmak isterseniz tarifimizdeki adımları izlemeniz yeterli.
MALZEMELER
- 1 paket Amasya Et Ürünleri Dana Kuşbaşı Yağsız (500 gr)
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 adet kuru soğan (piyazlık-Julyen doğranmış)
- 2 adet sivri biber (çekirdeği çıkartılmış, iri doğranmış)
- 1 adet domates (Soyulmuş ve küp doğranmış)
- 1 su bardağı su
- 1 çay kaşığı kimyon
- Taze kekik veya kuru kekik
- Tuz
- Karabiber