Malzemeler
- 4 dilim Amasya Et Ürünleri Biftek
- 1 büyük boy patates
- 1 su bardağı rendelenmiş domates
- 3-4 diş sarımsak
- 8 adet çeri domates
- Taze kekik
- Zeytinyağı
- Tuz, karabiber
4 kişilik
40 dk
Malzemeler
Hazırlanışı
Patatesi soyup elma dilim dilimleyin. Biftekleri fırın kabınıza yerleştirip aralarına patatesleri, çeri domatesleri ve sarımsakları serpiştirin. Rendelenmiş domatesi bir su bardağı sıcak su, iri bir tutam tuz ve 4 çorba kaşığı zeytinyağı ile karıştırın. Hazırladığınız sosu etlerin üzerine gezdirin. Karabiber ve taze kekik dalları serpiştirip önceden ısıtılmış 170 derece fırında suyunu çekene kadar pişirin.