Malzemeler
- 1 paket Amasya Et Ürünleri Dana Barbekü Sosis
- Yarım Soğan
- 1 çay kaşığı Şeker
- Zeytinyağı
- Turşu
- Hardal
- Kırmızı Chili Biber
- 2 Sandviç Ekmeği
- ¼ su bardağı su
Tavaya zeytinyağı koyun ve ısınmasını bekleyin. Isınan tavaya jülyen kestiğiniz soğanları atın. Soğanların biraz yumuşamasını bekleyin, sotelemeye devam edin. Daha sonra şeker ilave edin ve sotelemeye devam edin. Soğanlar karamelize olana kadar orta ateşte soteleyin. Yanmaların başladığını görürseniz, tavanın kenarından su ilave edin ve işleme devam edin. Soğanlar karamel rengini alınca tavanın altını kapatın.
Başka bir tavaya zeytinyağı ekleyin ve ısıtın. Amasya Et Ürünleri Dana Barbekü Sosislerini ısınan tavada önlü arkalı pişirin. Fırında ısıttığınız sandviç ekmeklerinin içine dana barbekü sosisleri yerleştirin. Üzerine karamelize soğanları ekleyin. Üzerine hardal, karamelize soğan, turşu ve ince kesilmiş chili biber ile servis edin.
Coleslaw için:
- 600 gr. beyaz lahana (1/2 adet küçük boy lahana)
- 2 adet orta boy havuç
Sosu için:
- 6 yemek kaşığı mayonez
- 1 yemek kaşığı toz şeker
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 adet taze sıkılmış limon suyu
- 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi