Malzemeler 1 su bardağı pilavlık pirinç 250 gr Amasya Et Ürünleri Dana Yemeklik Kavurma Sıvı yağ Tuz, karabiber Hazırlanışı Pirinçleri yıkayıp süzün. Yapışmaz tabanlı bir tencerede 3 çorba kaşığı sıvı...
Malzemeler 4 dilim Amasya Et Ürünleri Biftek 1 büyük boy patates 1 su bardağı rendelenmiş domates 3-4 diş sarımsak 8 adet çeri domates Taze kekik Zeytinyağı Tuz, karabiber Hazırlanışı Patatesi...
Malzemeler 200 gr Amasya Et Ürünleri Tandır 1 su bardağı pilavlık pirinç 50 gr kabuksuz badem 10 gr çam fıstığı 20 gr kuş üzümü Sıvıyağ Tereyağı Tuz, karabiber, yenibahar Hazırlanışı...
Malzemeler 1 adet Amasya Et Ürünleri Dana Pirzola 3-4 adet ufak taze patates 3 dal biberiye 2 dal taze kekik 2 iri diş sarımsak Tereyağı Zeytinyağı Tuz, taze çekilmiş karabiber...
https://www.youtube.com/watch?v=D67kskaeFPs Malzemeler 1 paket Amasya Et Antrikot 1 adet soğan 1 kaşık sıvıyağ Böğürtlen sos için 1 soğan 1 kaşık tereyağı 1 kase böğürtlen 3kaşık balzamik 1 limon kabuğu rendesi...
https://www.youtube.com/watch?v=phdrWE362X8 Beğendi yatağında dana bonfile, Osmanlı mutfağından günümüze uzanan klasik bir lezzettir. Yumuşacık pişirilmiş dana bonfilenin, közlenmiş patlıcan ile hazırlanan beğendi püresi üzerinde sunulmasıyla eşsiz bir lezzet uyumu ortaya çıkar....
https://www.youtube.com/watch?v=xQ7V2iTc8lI Malzemeler 1 paket Amasya Et Dana Biftek 5 kaşık zeytinyağı 2 kaşık biber 1 kaşık himalaya tuzu 1 soğan 1 kaşık tereyağı 3-4 mantar 2 tatlı kaşığı hardal Yarım...
https://www.youtube.com/watch?v=ePHlBWmZBPQ Dana Stroganoff, Rus mutfağının sevilen yemeklerinden biri olup dünya çapında ün kazanmıştır. Yumuşak sığır eti şeritlerinin kremsi sosla buluştuğu bu lezzet, özel davetler ve akşam yemeklerinde sofraları süsler. Bu...
https://www.youtube.com/watch?v=xTCtTrzCxI4 Patlıcanlı rulo köfte, şık sunumuyla davet sofralarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alır. Geleneksel köftenin patlıcan ile buluşması ile hazırlanan tarif, görsel şıklığı ile günlük sofralardan özel davetlere kadar tercih...
https://www.youtube.com/watch?v=_W0M6LkrDrE Mükemmel bir dana T-Bone steak pişirmek, doğru mühürleme ve pişirme tekniklerini uygulamakla mümkündür. Etin dışının kıtır kıtır, içinin ise yumuşacık olması için mühürleme çok önemlidir. Mühürleme, etin dışındaki suyu hapsederek daha...