Ege mutfağı yemekleri arasında pek çok farklı damak tadına hitap etmesi ile bilinen çökertme kebabı, akşam yemeklerinin vazgeçilmez sunumları arasında yer alır. İncecik dilimlenmiş patates kızartması, yumuşak kıvamıyla öne çıkan...
Klasik et yemeklerinden sıkıldıysanız baklava yufkasında ızgara ananaslı çıtır bonfile ile bugünün menüsünü gurme bir lezzetle hazırlayabilirsiniz. Ananas ete çok yakışıyor olsa da ağız tadınıza hitap etmiyorsa tariften çıkararak baklava...
Evde ya da restoranda profesyonel kalitede bir dana Dallas steak hazırlamak için öncelikle eti buzdolabından çıkarıp oda sıcaklığına gelmesini bekleyin. Etin her iki yüzünü zeytinyağı ile yağlayıp tuz ve taze...
Klasik et yemeklerinin dışına çıkmak isteyenler için sunulan dana osso buco tarifi ile akşam yemeğinizi ziyafete dönüştürebilirsiniz. Uluslararası üne sahip olan bu yemek, lezzeti ile damağınızda unutulmaz bir tat bırakabilir. Gerçek...
Malzemeler 160 gr Amasya Et Ürünleri Dana Bonfile Risotto usulü patates 50 gr patates 15 gr kuru soğan 5 ml zeytinyağı 10 gr tereyağı 5 gr taze kekik 100 ml...
Malzemeler 200 gr Amasya Et Ürünleri Dana Kontrfile 50 gr suda mozarella peyniri 100 gr domates 100 gr patlıcan 20 gr ıspanak 50 gr kuru soğan 10 gr sarımsak 10...
Malzemeler 300 gr Amasya Et Ürünleri Dana Antrikot; 4 gr maldon tuz 3 gr değirmen biber 10 gr zeytinyağı Balkabağı püresi; 100 gr balkabağı 20 gr tereyağı 1 adet çubuk...
Malzemeler 350 gr minimum 18 gün dinlendirilmiş Amasya Et Ürünleri Dry Aged Tbone Steak 50 gr kestane mantarı 50 gr sitaki mantarı 50 gr kültür mantarı 60 gr kırmızı pancar...
Malzemeler 200 gr Amasya Et Ürünleri kontrfile 30 gr arpacık soğan 30 gr chery domates 100 gr kuşkonmaz 50 gr polenta 125 gr süt 10 gr tuz 3 gr karabiber...
Dana Pirzola Marinasyon için malzemeler: 320 gr Amasya Et Ürünleri dana pirzola 1 dal taze kekik 1 dal biberiye Tane karabiber Deniz Tuzu 1 diş sarımsak 1 çay bardağı zeytinyağı...