Az pişmiş (50°C): Eti ızgara veya tavaya aldıktan sonra her iki tarafını 1,5’ar dk pişirin. Dışı hafif kahverengi, içi kıpkırmızı olan az pişmiş derecesinde etiniz yemeye hazırdır. (toplam pişme süresi 3-3,5 dk)
Orta (57°C): Eti ızgara veya tavaya aldıktan sonra her iki tarafını 4’er dk pişirin. Dışı pişmiş, içi sıcak, orta kısmı pembe olan orta derecesinde pişmiş etiniz yemeye hazırdır. (toplam pişme süresi 7-8 dk)
İyi (70°C): Eti ızgara veya tavaya aldıktan sonra her iki tarafını 7’şer dakika pişirin. Dışı koyu kahverengi, ortası kahverengi ve hiç pembelik olmayan etiniz iyi derecesinde yemeye hazırdır. (toplam pişme süresi 13-14 dk)
Sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi almak için Çerez Aydınlatma Metni’ni incelemenizi rica ederiz.
(Siteyi kullanımınızı analiz etmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve içerik ve reklamları kişiselleştirmek) için çerez kullanımına izin veriyorsanız, lütfen "Kabul Et" seçeneğini tıklayınız.Kabul Et