Amasya Et Ürünleri I Köfte Ekmek

Malzemeler

  • 1 paket Amasya Et Ürünleri Izgara Köfte 400gr
  • 50 gr Milgo tereyağı
  • 1 adet taş fırın ekmeği
  • 1 adet beyaz soğan
  • 2 adet domates
  • 1 yemek kaşığı sumak
  • 40 gr zeytinyağı
  • Yarım göbek marul
  • 20 gr kırmızı toz biber

Hazırlanışı

Soğanları jülyen şeklinde doğrayıp sumak ile ovun.

Domatesleri dilimleyin.

Köfteleri zeytinyağında (dilerseniz 0 yağ ile) orta ateşte pişirin.

Ardından başka bir tavada tereyağını eritin, kızan tereyağına kırmızı toz biber ekleyerek köpürtün.

Ekmeğin içerisine sırasıyla, marul, domates, köfte, sumaklı soğan ve kırmızı tereyağını dökerek servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun.