Hazırlanışı
Kabak, kapya biber ve california biberleri jülyen doğrayın. Taze fasulyeleri verevine kesin. 2 adet brokoli ve 4 küçük karnabahar ile birlikte tüm sebzeleri bir kabın içinde zeytinyağı, tuzu ve toz kırmızıbiber ile harmanlayın. Önceden ısıttığınız tavada sebzeleri soteleyin.
Amasya Et Ürünler Dry Aged T-Bone’u zeytinyağı ve kaya tuzu ile güzelce harmanlayın. Önceden ısıttığınız döküm tavada mühürleyerek pişirin. Etin lezzettini arttırmak için 2 dal biberiye,2 diş sarımsak ve 1 yemek kaşığı terayağ ile tavada çevirin. İstediğiniz pişme derecesine göre dry aged t-bone’un pişirme işlemini fırında da bitirebilirsiniz.
Dry aged t-bone’u sotelediğiniz sebzeler ve paprika, hardal, chipotle sosları ile servis edebilirsiniz. (veya hot barbekü sos ve paprika sos ile)