Malzemeler
300 gr Amasya Et Ürünleri Dana Antrikot;
- 4 gr maldon tuz
- 3 gr değirmen biber
- 10 gr zeytinyağı
Balkabağı püresi;
- 100 gr balkabağı
- 20 gr tereyağı
- 1 adet çubuk tarçın
- 3 gr tuz
- 2 gr beyaz biber
Karnabahar turşusu;
- 80 gr karnabahar
- 45 gr kırmızı şarap sirkesi
- 45 gr şeker
- 1 adet defne yaprağı
- 1 diş sarımsak
- 30 gr kuru soğan
- 2 adet karanfil
- 3 gr kimyon tohumu
- 3 gr kişniş tohumu
Karamelize Soğan Püresi;
- 1 adet orta boy kuru soğan
- 25 gr esmer şeker
- 4 gr soya sos
- Sichuan biberli et sosu
- 40 ml dömi glass sos
- 5 gr sichuan biber
- 5 gr tereyağı